tiistai 5. tammikuuta 2016

Blogin esittely

Idea tämän blogin kirjoittamiseen kypsyi syksyllä opinnäytetyötä tehdessäni, kun halusin opintojen jälkeen käyttää enemmän aikaa harrastuksille. Olen "löytänyt" valokuvaamisen vasta muutama vuosi sitten ja harjoitusta tarvitsen vielä paljon. Käytettävissä oleva kamera ei ole kovin laadukas, haaveilen kuitenkin uudesta pokkarista.

Kerrottu ritarinkukka, yksi mun joulun lempparikukista
Eräs ystäväni toteutti valokuvausprojektin joitakin vuosia sitten, jossa hän otti uuden kuvan omasta arjestaan joka päivä vuoden ajan. Hän toteutti urakkansa valokuvausblogina. Tästä inspiroituneena päätin haastaa itseni ylläpitämään tätä omaa valokuvausblogiani vuoden ajan. 

Menneen joulun kunniaksi vielä kuusenkoriste
Pyrin pääsääntöisesti ottamaan valokuvan päivässä, mutta suunnittelin myös muutamaa teemapostausta ja näihin tulen käyttämään jo aikaisemmin ottamiani kuvia. Teemoiksi kevättalven postauksiin valitsin kesäkukat sekä matkakuvauksen viime syksyn Sveitsin-Ranskan matkaltani. 
Erilaisia tiaisia ruokailemassa

Kuvaan yleensä luontoa, ruokia, kukkia ja eläimiä, mutta lupaan harjoitella vuoden mittaan myös ihmisten kuvaamista. Uusi teksti ja valokuvat on tarkoitus julkaista viikoittain, katsotaan millaiseksi aikataulu lopulta muodostuu. Otin niin paljon kuvia jo viime viikolla, että julkaisen ne nyt tässä yhteydessä. 
Luonto hemmotteli pinkillä auringonlaskulla

Uudeksi vuodeksi valmistunut piparkakkutalo
Valmistujaiskimppu
Naantalin kylpylän buffan herkkuja
Naantalin kylpylän keittiön herkkuja myös tämä
Mukavaa vuoden alkua!

5 kommenttia:

  1. Hienoa Kati. Kuvasi ovat hienoja ja olet myös sanallisesti sujuva. Tätä on kiva lukea ja katsoa

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniita kuvia. Jatka toki samalla tiellä, varsinkin tirput ovat tosi söpöjä. Ja kukat kauniita kuin mitkä.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista
  3. PS. Käyppä vilkaisemassa tätä sivustoa: http://www.pienilintu.blogspot.fi/search/label/Makroviikot. Siellä on kerran viikossa julkaistava valokuvahaaste innokkaille kuvaajille.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina! Käyn vilkaisemassa tuon linkin.

      Poista