tiistai 12. heinäkuuta 2016

Kesä-heinäkuun vaihde

Kesäkuun loppu ja heinäkuun alku on vierähtänyt erilaisten tapahtumien ja ystävien näkemisen merkeissä. Veli tuli käymään lomallaan Suomeen avopuolisonsa kanssa ja heidän kanssaan käväisin Naantalissa ja vuokramökillä Tammelassa. Mökillä kokkailtiin mm. virolaista raakamakkaraa, jota en ennen ollutkaan maistanut. Myös talviturkki tuli heitettyä.

Poikkesin Keskiaikaisilla markkinoilla ja sieltä tarttui mukaan uusi lompakko. Ystävätär Tampereelta tuli Turkuun muutamaksi päiväksi ja hänen kanssaan tutustuttiin Kakolan kahvilaan, osallistuttiin musabingoon Jakke Jokilautalla ja tehtiin Ukko Pekalla risteily Naantaliin. Naantalissa käytiin syömässä savulohivohvelit ja vierailtiin Kultarannassa. Ilma ei ollut suosiollinen, sillä vettä satoi koko ajan ja lämpöä oli vain 12 astetta. Muutoin oli oikein onnistunut reissu.

Kävin myös maatalaousnäyttely Okrassa viikonloppuna, sillä pitäähän Loimaalaisen, tai Loimaalta kotoisin olevan, kerran kymmenessä vuodessa paikallisilla suurmessuilla vierailla. Okran jälkeen sain idean lähteä katsomaan josko kantarelleja jo löytyisi. Metsään suunnatessani vanhempieni 17-vuotias Kisi ilmoitti äänekkäästi lähtevänsä myös sienestämään. Ei auttanut mikään, lähdettiin metsään yksissä tuumin. Saalis jäi laihaksi, sillä lähtiessä määrätietoinen sienestyskaveri ilmoitti metsään päästyään yhtä äänekkäästi, että sienestys on ihan turhaa hommaa ja että olisi aika lähteä takaisin kotiin.

Sunnuntaina lähdin kalastuskaveriksi Kustaviin. Siellä kuvailin laiturilla kalatiiraperheen edesottamuksia. 

Edellisessä tekstissä lupaamani liikuntaharrastus lähti käyntiin tapahtumissa kiertelyn ja kaupunkikävelyn merkeissä. Joka ilta en kuitenkaan vielä ole lenkille osannut lähteä. 

 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti