sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Blogivuosi päättyy

Vuosi sitten päätin harjoitella blogin ylläpitämistä sekä valokuvausta ja aloitin tämän projektin. 

Tavoitteena oli ottaa valokuva joka päivä ja päivittää blogi joka viikko. Blogin kirjoittamisen aloitus sujui hyvin ja ideoita tuli kivasti. Yllättävän vaikeaa oli loppuvuodesta keksiä uusia aiheita, varsinkin kun siviilielämä oli kuormittavaa syksyn aikana. Syksyllä rentouduinkin erilaisten neuletöiden avulla ja valokuvaus jäi hetkeksi unholaan. 

Vaikka blogin päivittäminen ei ole toteutunut tavoitellun mukaisesti, kuvia on varmasti tullut näpsittyä kolminkertainen määrä tavoiteltuun nähden. Olen samalla harjoitellut yksinkertaista kuvan muokkausta ja oppinutkin jotain ohella. 

Odotan innolla uudelta vuodelta maaliskuulle suunniteltua Firenzen matkaa. Siellä kuvia tulee tulee varmasti otettua yksi jos toinenkin. Sain syntymäpäivä-/jolulahjaksi äidiltä, veljiltä ja veljen avopuolisolta. Sillä kelpaakin nyt kuvailla. Matkalla juhlistetaan täyteen tulleita pyöreitä ikävuosia. Mieli tekisi matkustaa vielä uudelleen Sveitsiin ja Alpeille patikoimaan, tosin matkakassaan tulee melkoinen lovi Italian reissussa.

Ohessa vielä muutama sekalainen kuva vuoden 2016 viimeisiltä päviltä. Onnellista Uutta Vuotta 2017!

Kati


Veljien kanssa fribeegolfaamassa jouluna
Makrokuvaa
Auringonlasku sateisen päivän jälkeen
Vielä kuvia Teatterisillasta
Valkoinen valaistus
Ja sininen, juhlavuoden kunniaksi
Anelmaiset tulollaan
Syypäitä valokuvauksen vähenemiseen


Onnellista Uutta Vuotta!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti